Gravis Opublikowano 17 Września 2014 Opublikowano 17 Września 2014 Typ transakcji: SPRZEDAŻ Przedmiot: Oryginalne silikonowe ETUI dla Jiayu G4 Cena: 29zł + KP Preferowana forma płatności: przelew Preferowana forma wysyłki: list polecony - do wyboru przez kupującego zresztą Allegro: możliwe za dopłatą Kontakt: PW na forum Zdjęcia: imgbox - fast, simple image host Opis: Chińczyk przysłał silikon z telefonem, a ja zamówiłem jeden dodatkowo bo nie wiedziałem o tym GIFcie. Dlatego idzie na sprzedaż dwóch etui nie potrzebuje Typ transakcji: SPRZEDAŻ Przedmiot: Oryginalne silikonowe ETUI w kolorze białym dla Jiayu G2F + folia zabezpieczająca ekran Cena: 30zł + KP Preferowana forma płatności: przelew Preferowana forma wysyłki: list polecony - do wyboru przez kupującego zresztą Allegro: możliwe za dopłatą Kontakt: PW na forum Zdjęcia: imgbox - fast, simple image host Typ transakcji: SPRZEDAŻ Przedmiot: Xiaomi MiKey Oryginalny Cena: 9zł + KP Preferowana forma płatności: przelew Preferowana forma wysyłki: list polecony - do wyboru przez kupującego zresztą Allegro: możliwe za dopłatą Kontakt: PW na forum Zdjęcia: http://i.imgbox.com/3PkXy38r.jpg Opis: Nowe oryginalne Xiaomi Mikey z opakowaniem. Mam 2 sztuki jedna biała druga niebieska.
Rekomendowane odpowiedzi