yuki80 Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Witam, wczoraj skończyła mi sie gwarancja i chciałem sobie wgrać Miui. Robię wszystko tak jak jest pokazane na instrukcji lecz zatrzymałem sie na 27-29 punkcie. 27. Resetujemy telefon do Bootloadera (kombinacja przycisków: włącz i głośność mniej) 28. Sprawdzamy czy w górnej części ekranu wyświetla się komunikat fastboot usb 29. Odpalamy skrypt odpowiedni dla swojego systemu. Dla Windowsa będzie to flash-boot-windows.bat lub jeśli mamy połączenie fastboot po usb wykonujemy polecenie fastboot flash boot boot.img Wchodzę do bootloadera > i nigdzie tam nie mam napisane fastboot usb ( dopiero jak wejdę w fastboot no to tam jest taki napis) > stwierdziłem że to o to chodzi i wpisałem w cmd fastboot flash boot boot.img. odpowiedź cmd jest następująca: waiting for device a telefon zawiesza sie . dopiero po odpięciu kabla telefon wraca do życia. Pewnie coś źle robię ale sam nie wiem co zrobić więc proszę was o pomoc
yuki80 Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 dobra , problem sam udało mi się rozwiązać
Numb Opublikowano 22 Września 2014 Opublikowano 22 Września 2014 Temat zostaje przeniesiony do kosza.<br /><br /><i>Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.</i>
Rekomendowane odpowiedzi