Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie,

jestem świeżą posiadaczką Redmi Note'a i zaobserwowałam problem, który występował także w moim Lenovo.

Dzisiaj np. w momencie jazdy pociągiem do pracy, włączyłam sobie jakiś filmik na youtube i chwilkę pograło po czym musiałam na nowo logować się do kart SIM. Pare minut później przy włączeniu innego filmiku, zrobiło mi to samo.

Czy tylko mi się to zdarza?

Opublikowano

Mi dziś 3 razy zresetował się telefon ale nie przy oglądaniu lecz w kieszeni. Przy drugim resecie nawet nie zdążył się ponownie wgrać system i trzeci raz się zresetował. Nie wiem czy to to samo co u Ciebie ale jeszcze nie poradziłem sobie z tym

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja mam trochę inny problem z moim redmi note. Dotyczy on właśnie internetu. Telefon rozłącza sie , w sensie nie działają dane mobilne, ale wyświetla się oznaczenie h lub h+. Telefon odzyskuje położenie po ponownym ręcznym wyborze sieci. To dzieje się gdy mam full zasięg nawet. Operator play. Jakby ktoś miał rozwiązanie to byłbym wdzięczny ;)

Edytowane przez Pawel Nowak
Opublikowano

Ja z play zrezygnowałam bo szlak mnie trafiał ile czasu musiałam czekać aż się przełączył między nadajnikami. Poza tym na części mojej codziennej trast pociągiem w ogóle nie miałam netu. Ale co do Twojego problemu - nie wiem czy coś Ci to pomoże, ale kolega mający nie zrootowanego nexusa miał problem w ogóle transmisją danych. Taki sam tylko, że u niego nie było informacji typu h czy h+. Z tego co mówił, bawił się ustawieniami sieci, ale po tygodniu problem się sam rozwiązał. Tak jakby telefon zaktualizował informacje dotyczące nadajników.

Ja natomiast zauważyłam, że jak rozmawiam przez karte 2 i w tym czasue chce cos w necie sprawdzic przez karte 1, transmisja danych mi znika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...