komornick Opublikowano 14 Września 2014 Opublikowano 14 Września 2014 Dobry wieczór, Na s3 miałem i używałem "caller name talker" z engine Ivona, na RedMi Note nie chce to działać. Nie odtwarza nazwy osoby dzwoniącej ani nadawcy sms, pomimo, że w setupie czyta", to gdy ktoś dzwoni niestety nie. Czy ktoś ma jakąś alternatywę? Szukam także działającego odpowiednika smartstay... TIA Wysyłane z mojego HM NOTE 1W za pomocą Tapatalk 2
Numb Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Czy dodałeś apkę do autostartu? Uprawnienia?
komornick Opublikowano 16 Września 2014 Autor Opublikowano 16 Września 2014 Hej, Po ustawieniu uprawnień i autostartu caller się odezwał! Dzięki za radę, niestety mam minimalne doświadczenia z miui i stare nawyki z cm (za którym trochę tęsknię), i mimo że przeczytałem kilka FAQ nie skojarzyłem tego faktu... Może i smartstay uda się uaktywnić w ten sposób W takim razie przepraszam za zaśmiecania wątku i jeszcze raz dziękuję za pomoc Wysyłane z mojego HM NOTE 1W za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi