Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem, kupiłem pare dni temu dwa powerbanki od Xiaomi w wersji pro, które obsługują technologie szybkiego ładowania w dwie strony, no niestety jest problem bo ani jeden powerbank ani drugi na 3 różnych kablach nie ładuje ,,szybko'' smartfon (Huawei mate 9 pro) nie wykrywa szybkiego ładowania, jest tylko napis ładowanie dodam że na oryginalnej ładowarce jest ,, super ładowanie'' a na innej na qc 3.0 jest napis szybkie ładowanie i takiego napisu oczekiwałem od tego powerbanka, dodam że kiedyś miałem takiego samego powerbanka do tego samego telefonu i bez problemu wykrywało szybkie ładowanie, wada produktu czy może coś źle robie, proszę o pomoc

Opublikowano

Problem rozwiązany, powerbank który kupiłem wcześniej miał oznaczenie PLM03ZM i to jest najnowszy pod model tego urządzenia natomiast, mi wysłali jakieś resztki poprzednich modeli PLM01ZM które różnią się paroma drobiazgami, i jednym z tych drobiazgów jest właśnie wsparcie dla qc w telefonach huawei, dlatego u siebie nie moge ładować, do zamknięcia