Zbynex Opublikowano 24 Maja 2018 Opublikowano 24 Maja 2018 (edytowane) Witam Nie mogę znaleźć nigdzie w menu ustawień na moim Redmi5A ręcznej konfiguracji profili dla MMS i Internet. MUI 9.5.9.0 Chodzi mi konkretnie o to jak wejść w konfigurację punktów dostępowych dla danej karty SIM. Jeżeli ktoś wie jak to zrobić proszę o pomoc krok po kroku jak wejść do konfiguracji. Mój operator GSM jeszcze nie obsługuje w automatycznej konfiguracji tego telefonu. Edytowane 24 Maja 2018 przez Zbynex
Abees Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Opublikowano 19 Sierpnia 2018 Też to robiłem ojcu w a2mobile. Szukaj tam gdzie łączność czy ustawienia połączeń. Juz dobrze nie pamiętam. korzystałem z tego
vitia Opublikowano 6 Września 2018 Opublikowano 6 Września 2018 Witam. Problem podobny - brak automatycznej konfiguracji. Potrafię sobie znaleźć gdzie to ustawić, potrafię ustawić, ale tylko w roamingu krajowym (a2mobile). W roamingu zagranicznym, po przejściu do ustawień APN mam komunikat: "Ustawienia APN są niedostępne dla tego użytkownika". Sieć oczywiście twierdzi, że to wina aparatu, mam nadzieję, że tu nie dowiem się, że to wina sieci...
vitia Opublikowano 23 Września 2018 Opublikowano 23 Września 2018 Nie ma możliwości by ktoś mi pomógł?
ohara Opublikowano 25 Września 2018 Opublikowano 25 Września 2018 Jeśli przekroczysz granicę musisz od nowa wszystko ustawić wiem bo byłem z kartą a2mobile,ale uciekłem od nich.
Rekomendowane odpowiedzi