Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry

Jestem/ byłem szczęśliwym posiadaczem xiaomi note pro. Wszystko działało ładnie, wgrane było aktualne miui polska. I nagle po nocy, gdy wstałem rano telefon nie działa, gdy wciskam przycisk POWER ekran świeci na czarno i żadnej reakcji, po podłączeniu tel do komputera wyskakuje chińska aplikacja i nic więcej, nie mam dostępu do pamięci wewnętrznej. Telefon nie został zrzucony itd. Restart ani wciskanie power+vol down nic nie daje, po prostu świeci się ekran na czarno 30s i gaśnie. Nie wiem co z nim zrobić, proszę o pomoc

Opublikowano

Bateria? U mnie raz też całkiem padła, bo WiFi zdechło i korzystało z aero bez ładowarki... Byłem przestraszony, ale po 5 minutach w ładowarce wstała.

Opublikowano

Ładował się nawet 3 dni, dalej to samo, czarny ekran

Ale czy nie powinno z komputera czytać?

Chodzi własnie o to że ekran świeci, tylko że cały czarny, jakby czarne zdjęcie wyświetlał, i dioda też działa

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam,

Dziś rano miałem taki problem.

1) Alarm załączył się zgodnie z planem ( dźwięk i przerywana wibracja)

2) 2 razy wybrałem drzemkę bez podnoszenia telefonu.( wszystko ok do tej pory)

3) Gdy alarm zadzonił po raz 4ty podniosłem go i chciałem wyłączyć alarm

4) W tym momencie wibracja stała się ciągła, alarm cały czas dzwonił i ekran przestał reagowac na dotyk

5) Wcisnąłem przycisk zasilania, ekran zgasł, przyciski przestały świecić, alarm się wyłączył

6) Telefon nie reagował na wybudzenie gdy ponownie wciskałem przysisk zasilania

7) Przy kolejnej wciskania przycisku zasilania, podswietliły sie tylko przyciski

8) Telefon nie reagował na dotyk, nie reagował tez na przycisk zasilania. Przysicki gasły kiedy chciały.

9) Po kilku min wyświetlił sie ekran blokady, ale wyświetlacz nie reagował na dodtyk (dodaje że próbowałem zakrywać czujnik przy próbie wybudzania wiele razy i nic to nie dawało więc chyba to nie czujnik)

10) Po chwili wyświetliło sie MIUI Poslka, i potem tylko podświetlały sie przyciski

11) Wyjąłem baterie i wszystko zaczęło działać jak należy

Miał ktoś podobny incydent ( mam nadziej że to tylko jednorazowa sprawa)

dzieki za pomoc.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...