marks Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Mam do sprzedania używanego Mi3W 64GB w kolorze czarnym. Tel zakupiony za pośrednictwem strony ibuygou.com w marcu . Sprzedaje gdyż szykuje się do przesiadki na Mi4 bądz One+ . Telefon nosi lekkie ślady użytkowania. Telefon ma niewielkie przebarwienie pixeli na wyświetlaczu w okolicach prawego górnego rogu. Ustalilem wymianę gwarancyjna z xiaomi, i można z niej skorzystać. Niemniej usterka nie przeszkadza w normalnym użytkowaniu. Dodatkowo posiadam oryginalne akcesoria xiaomi : -Cover flip czarny 2szt -Mikey -Pudełko, ładowarka z kablem Cena tylko z poważnymi ofertami proszę kierować na pw forum Minimum jakie mnie interesuje to 1100 - do ewentualnej negocjacji. Moge rowniez wystawic na Allegro. Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez marks
Numb Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dodaj cenę do tematu i tag jako prefiks. Up the Irons!
Numb Opublikowano 28 Września 2014 Opublikowano 28 Września 2014 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi