Skocz do zawartości

[NIEAKTUALNE] Xiaomi Mi2S 16GB - uszkodzony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jak w tytule: mam do sprzedania Xiaomi Mi2S 16GB. Stan telefonu idealny - uszkodzenie obejmuje prawdopodobnie wyłącznie moduł zasilania. Telefon został zgładzony przez zepsutą ładowarkę samochodową. Nie sprawdziłem baterii w innym telefonie (bałem się, żeby go nie uszkodzić), a tylko zmierzyłem napięcia multimetrem - zero totalne, więc najprawdopodobniej również trup.

Telefon należy potraktować jako dawcę - ekran nietknięty, pokrywa baterii również w idealnym stanie, oryginalna ładowarka, kabel USB. Mam oryginalne pudełko z chińskim paragonem (data zakupu 2013-08-15)

Do dyskusji jest forma wysyłki. Szczerze mówiąc trochę mam opory przed wysłaniem całego telefonu - chciałbym zachować płytę główną. Nie z zawiści żeby ktoś nie skorzystał, ale ze strachu przed tym, że dane z telefonu wpadną w niepowołane ręce.

Jeśli będzie zainteresowanie - mogę podesłać szczegółowe fotki.

Co do ceny - uważam, że za całość 300 zł (raczej bez płyty głównej) - cena raczej nie podlega negocjacji (sam ekran na ibuygou.com kosztuyje 99 USD + wysyłka) - mogę rozważyć jakąś poważną ofertę na minimalnie niższą cenę. Przy tej cenie koszt wysyłki w kraju biorę na siebie.

Temat nieaktualny - zwłoki sprzedane.

Edytowane przez tomasz_kw
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 30 dni.

Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...