ThePolishDogg Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Witam Zrobiłem dziś rom-a mojego Galaxy Gt-19300 i po włączeniu pokazuje się tylko logo MIUI i na tym się zatrzymuje. Zostawiłem go na 20 min nic to nie dało ciągle ten sam ekran startowy. Prosiłbym o szybką pomoc. Pozdrawiam
Stachura5 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Wejdź do recovery i zrob full wipe
ThePolishDogg Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) Wejdź do recovery i zrob full wipe niemam jak czarny ekran z logiem. jedyne co mogę to na to popatrzeć Edytowane 9 Sierpnia 2014 przez ThePolishDogg
Stachura5 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 niemam jak czarny ekran z logiem. jedyne co mogę to na to popatrzeć Nawet jak go wyłączysz i przytrzymasz Vol+ Home i Power?
ThePolishDogg Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 tryb download sie włącza (Sorry ale jestem w tym zielony)
Stachura5 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 tryb download sie włącza (Sorry ale jestem w tym zielony) A jak zrobisz to samo ale z Vol- zamiast Vol+?
ThePolishDogg Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nawet jak go wyłączysz i przytrzymasz Vol+ Home i Power? tryb awaryjny się włącza to jedyna rzecz na którą telefon reaguje A jak zrobisz to samo ale z Vol- zamiast Vol+? poszło
Rekomendowane odpowiedzi