thugzie Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Witam Mam problem z mi2s. Nagle przestał dzialac internet w przeglądarkach. Ani chrome ani systemowa. Nie może znaleźć strony i koniec. Czasami po resecie otworzy się google i wyniki i potem ten sam błąd. Przegladarki nie maja ograniczeń jeśli chodzi o dane. Inne appki z użyciem danych działają bez problemow. Przeglądarki nie działają ani na 3d ani na Wi-Fi. Google play nie może ściągnąć zadnej appki - zaczyna się ściąganie o za moment pasek na gorze się chowa. Updejty tez nie wchodzą w gre.. Co jest nie tak ? Pomozcie.
Ari93 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 3d? na moje DNSy... z tym ze ja na kompie takie cos mialem, wszystko dzialalo ale przegladarki ni cholery mysle ze jutro nagle wszystko wroci do normy a jak nie... korzystasz z jakis programow do blokowania reklam?
thugzie Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2014 3d? na moje DNSy... z tym ze ja na kompie takie cos mialem, wszystko dzialalo ale przegladarki ni cholery mysle ze jutro nagle wszystko wroci do normy a jak nie... korzystasz z jakis programow do blokowania reklam? Musze sprawdzic bo nie pamietam to juz nie moj telefon.. ale pewnie jakis adaway byl. tak juz jest od 2 tygodni takze samo nie wroci do normy niestety :/
Rekomendowane odpowiedzi