wortigern Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam. Kupiłem właśnie nowego Red Rice, od razu polskim językiem i mam dwa pytania. 1. Czemu polskie znaki są z innej czcionki? 2. Jak robić aktualizacje? Po naciśnięciu tego przycisku w informacjach systemowych wywala mnie do pulpitu. Poniżej screeny z tą czcionką i wersją systemu.
Robbo Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Wgraj sobie ROM miuipolska i będziesz miał normalne polskie czcionki. Istnieje aż jedna polska czcionka. Ja i G2 Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez Robbo
Numb Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 To nie jest MIUI Polska, to stary przerobiony przez Chińczyków system. Musisz wejść do recovery poprzez kombinację power+vol- przy wyłączonym telefonie. Gdy wejdziesz, kliknij przycisk power żeby pokazały się napisy. Jeśli jest po angielsku, wrzuć najnowszy ROM oraz TWRP z poradnika na stronie na SD lub telefon, zainstaluj TWRP, klikając apply update from sdcard/2, w zależności gdzie wrzuciłeś recovery. Po zainstalowaniu, wyjmij baterię, włóż i uruchom tel w recovery. Zrób Wipe - factory reset i dalej zainstaluj ROM w Install. Jeśli recovery jest po chińsku, użyj mojego poradnika z Modyfikacje systemowe, sekcja Odceglanie, a następnie to co powyżej. 1
wortigern Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Ok, dzięki za szybko odpowiedź.
Rekomendowane odpowiedzi