tosshi2 Opublikowano 21 Lipca 2014 Opublikowano 21 Lipca 2014 (edytowane) Witam Do sprzedania mam nowy nieużywany w kolorze białym Xiaomi Mipad. Wgrane najnowsze Miui Polska. W zestawie: - Tablet - Kabel USB - Ładowarka - Przesyłka Kurierska - Gratis Jeżeli jesteś zainteresowany to mam jeszcze oryginalną folię Xiaomi na tableta (3 sztuki w opakowaniu, jedna testowa, dwie do naklejenia) w cenie 50 zł Ponadto mam jeszcze biały pokrowiec oryginalny Xiaomi - w cenie 90 zł. Wysyłka z Polski, nie trzeba się martwić o zapłacenie VATu. Jeżeli chciałbyś jakieś inne akcesoria do Xiaomi Mipad, inny pokrowiec albo szkło hartowane na wyświetlacz to napisz na priv. Zainteresowanych zapraszam: priv., [email protected] Mój nick z Allegro: Informacje o Użytkowniku tosshi - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Edytowane 20 Sierpnia 2014 przez tosshi2
tosshi2 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Teraz 1 sz. folii na wyświetlacz gratis
Rekomendowane odpowiedzi