osekltd Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Bierz Redmi Note Pro _____________ Pozdrawiam OsekLtd
tosshi2 Opublikowano 3 Września 2014 Opublikowano 3 Września 2014 Jeżeli nie przeszkadza Ci rozmiar i nie musisz mieć dual sima to bierz Redmi Note LTE. Jest on na snapdragonie 400 ale ma 2gb ramu.
userek Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ten rozmiar aż tak znacząco się nie różni, więc chyba nie będzie problemu. A jak ten Redmi Note wypada na tle np. Asusa Zenfone 6? Bo z tego co widzę cenowo przepaści między nimi nie ma, a zenfone 6 wygląda kusząco
tosshi2 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zenfone 6 nie ma Miui i nie będzie mieć bo jest na Intel Atomie.
mtmwielgosz Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Zenfony to ciekawa propozycja ale przez Intela wszystkie lepsze gry strasznie tną. Tak słyszałem z recenzji. Ja miałem Redmi Note Pro i szczerze polecam. Przesiadłem się teraz na mi3 ale nie widzę jakieś znaczącej różnicy. Ciekaw jestem jak wersja z Lte będzie dawała radę.
Rekomendowane odpowiedzi