myster--x Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam Mam znajomego w Chinach, który zobowiązał się pomóc w zakupie MI3. Oczywiście ma adres w Chinach więc może zamówić bezpośrednio na stronie xiaomi.com. Interesuje mnie wersja 64GB. Na stronie http://www.mi.com/buyphone/mi3 jest kilka wersji do wyboru (oczywiście TD-SCDMA odpada). Niestety nie wiem co oznaczają pozostałe opcje i która jest dla mnie właściwa. Znajomy nie ponosi odpowiedzialności za znajomość języka więc muszę mu dokładnie wskazać o który model mi chodzi. Pomożecie? Dzięki PS Czy Xiaomi sprzedaje wersje tel z simlockiem na jakieś Chińskie sieci?
Robbo Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 Potrzebujesz wersję WCDMA z procesorem Qualcoma Snapdragon. Ja i LG G2
myster--x Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Opublikowano 15 Lipca 2014 Dzięki za info ale to wiem. Model w wersji WCDMA jest opisany następującą informacją: Tłumaczenie przez translatora: "Sieć wsparcia China Unicom 3G (WCDMA) Obsługuje Mobile, China Unicom sieci GSM" Czy to oznacza, że telefon jest wydawany dla konkretnej sieci z logo i simlockiem?
Lalo Opublikowano 15 Lipca 2014 Opublikowano 15 Lipca 2014 LOL, wybierasz WCDMA (reszta Cie nie interesuje)/pojemność/kolor i kupujesz. Jest wydawany z romem od xiaomi eng/chin.
Numb Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi