Skocz do zawartości
  • 0

Telefon Mi5c 4X ?

Pytanie

Opublikowano

Witam , planuję zmianę telefonu ...

Zastanawiam się nad 4X lub Mi5C lub coś podobnego ?

I pytanie czy Mi5c ma zaokrąglone boki ??

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
12 godzin temu, Matixs napisał:

Witam , planuję zmianę telefonu ...

Zastanawiam się nad 4X lub Mi5C lub coś podobnego ?

I pytanie czy Mi5c ma zaokrąglone boki ??

Mozna wiedziec co cie sklonilo do wzieca pod uwage mi5c, czyli dosc niszowego modelu? 

• 0
Opublikowano (edytowane)

@PurpleHaze

Nie siedzę za dużo w telefonach szczerze , patrzyłem na wygląd z tego co mnie zainteresowałem zapytałem czy jest warte uwagi..:) 

Edytowane przez Matixs
  • 0
Opublikowano
15 godzin temu, Matixs napisał:

@PurpleHaze

Nie siedzę za dużo w telefonach szczerze , patrzyłem na wygląd z tego co mnie zainteresowałem zapytałem czy jest warte uwagi..:) 

Niezbyt, zobacz sobie na forum dzialy i porownaj ilosc wpisow dotyczacych mi5 mi5c i mi5s. Mi5c to niszowy telefon, w teorii przeznaczony tylko na rynek chinski, z autorskim procesorem od xiaomi. 
Moim zdaniem bezpieczniejszym wyborem bedize mi5 lub mi5s, bo trzeba sie troche pobawic zeby 5c dzialal w Polsce. Do tego dochodzi wgrywanie romu itd...

Co do tego czy kupic redmi 4x a mi5(cos) to to jest roznica miedzy budzetowcem (redmi) i flagowcem (mi5). Za tymi pierwszymi przemawia wieksza bateria i bardziej energooszczedny procesor, co przeklada sie na czas dzialania. Za tymi drugimi cala reszta. 
Polecam gsmarena.com w celu porownania parametrow i YT w celu zobaczenia jak telefon jest zbudowany. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...