Matixs Opublikowano 4 Lipca 2017 Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam , planuję zmianę telefonu ... Zastanawiam się nad 4X lub Mi5C lub coś podobnego ? I pytanie czy Mi5c ma zaokrąglone boki ??
0 PurpleHaze Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 12 godzin temu, Matixs napisał: Witam , planuję zmianę telefonu ... Zastanawiam się nad 4X lub Mi5C lub coś podobnego ? I pytanie czy Mi5c ma zaokrąglone boki ?? Mozna wiedziec co cie sklonilo do wzieca pod uwage mi5c, czyli dosc niszowego modelu?
0 Matixs Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) @PurpleHaze Nie siedzę za dużo w telefonach szczerze , patrzyłem na wygląd z tego co mnie zainteresowałem zapytałem czy jest warte uwagi..:) Edytowane 5 Lipca 2017 przez Matixs
0 PurpleHaze Opublikowano 6 Lipca 2017 Opublikowano 6 Lipca 2017 15 godzin temu, Matixs napisał: @PurpleHaze Nie siedzę za dużo w telefonach szczerze , patrzyłem na wygląd z tego co mnie zainteresowałem zapytałem czy jest warte uwagi..:) Niezbyt, zobacz sobie na forum dzialy i porownaj ilosc wpisow dotyczacych mi5 mi5c i mi5s. Mi5c to niszowy telefon, w teorii przeznaczony tylko na rynek chinski, z autorskim procesorem od xiaomi. Moim zdaniem bezpieczniejszym wyborem bedize mi5 lub mi5s, bo trzeba sie troche pobawic zeby 5c dzialal w Polsce. Do tego dochodzi wgrywanie romu itd... Co do tego czy kupic redmi 4x a mi5(cos) to to jest roznica miedzy budzetowcem (redmi) i flagowcem (mi5). Za tymi pierwszymi przemawia wieksza bateria i bardziej energooszczedny procesor, co przeklada sie na czas dzialania. Za tymi drugimi cala reszta. Polecam gsmarena.com w celu porownania parametrow i YT w celu zobaczenia jak telefon jest zbudowany.
Pytanie
Matixs
Witam , planuję zmianę telefonu ...
Zastanawiam się nad 4X lub Mi5C lub coś podobnego ?
I pytanie czy Mi5c ma zaokrąglone boki ??
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi