morcom Opublikowano 4 Czerwca 2014 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Witam, Może ktoś już to zwalczył.... Mam SW2 i Mi3 - niestety z romem 4.4.2 KitKat nie działa prawidłowo zegarek. Nie ma możliwości dodania do zegarka Pluginów- mimo, że są zainstalowane z Marketu. Na Galaxy S3 z MIUI wszystko śmiga i działa - na Mi3 nic lub prawie nic. Samo połączenie po bluetooth jest bardzo stabilne. Jest jakieś obejście lub metoda, by plugins wcisnąć na siłę w zegarek? W ustawieniach wszystkie pluginy mają przypisany status Trusted. Dzięki z góry za podpowiedzi..... Michał
xmobile Opublikowano 11 Czerwca 2014 Opublikowano 11 Czerwca 2014 (edytowane) witam, no niestety moja radość też nie trwała długo ;-( ale nadal w szafce leży SW2 i czekana lepsze czasy ... może Xiaomi spowoduje, że tego typu rozwiązania zaczną działać z ich produktami, bo by się przydało... jak coś wynuruję i sprawdzę to dam znać albo na Twoim albo na moim poście ... jak coś to pisz na [email protected] Edytowane 11 Czerwca 2014 przez xmobile
bartaso77 Opublikowano 8 Września 2014 Opublikowano 8 Września 2014 Panowie, sprzwdzicie jak sytuacja wyglada na V6 ? Moze teraz juz bedzie dobrze.
bartaso77 Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 Panowie, sprzwdzicie jak sytuacja wyglada na V6 ? Moze teraz juz bedzie dobrze. Sprawa do opanowania. Zegarek bardzo dobrze chodzi z Mi3. Kwestia zainstalowania Titanium Backup i przekonwertowanie Smart Connect wraz z zainstalowanymi pluginami na aplikacje systemowe. 1
Rekomendowane odpowiedzi