mam oto kolejny dylemat na smartphonem do 500-600zł.
Co do wymagań, nie są duże, ma chodzić, robić zdjęcia, dzwonić, obsługiwać podstawowe apki w miarę szybko, łapać GPS i mieć MIUIGLOBAL.
Dawno nie śledziłem rynku i się okazało, że Goldway nie ma już przesyłki bez vatu co mnie smuci.
W tym budżecie znajdzie się wiadomo;
- redmi 4A
- redmi 4X
- redmi4 (przy nadszarpanym budżecie)
Moje podstawowe pytanie co wybrać i dlaczego? Jaka jest różnica między 4A, a 4X.
Drugie pytanie, chociaż na początku myślałem, ze to oczywiste to gdzie kupić Chiny czy Allegro? Jako, że Goldway nie ma przesyłki bez vatu zostaje tylko IBG. (chyba?)
Na ibuygou:
redmi 4a z gwarancją wychodzi ok. 550zł
redmi 4x z gwarancją ok. 580zł
redmi4 z gwarancją +600zł
Porównując do allegro, można znaleźć nawet taniej i to dostawa z Polski.
Trzecie pytanko czy redmi4 ma globala? Niestety, chciałbym bardzo, zeby telefon był gotowy do użytku już prosto z pudełka, więc zostają modele tylko z globalem.
Jeśli ktoś ma jakiś sklep jeszcze, co w miarę można by bez vatu i zaufany bardzo proszę
Pytanie
JachuWojtan
Witam,
mam oto kolejny dylemat na smartphonem do 500-600zł.
Co do wymagań, nie są duże, ma chodzić, robić zdjęcia, dzwonić, obsługiwać podstawowe apki w miarę szybko, łapać GPS i mieć MIUIGLOBAL.
Dawno nie śledziłem rynku i się okazało, że Goldway nie ma już przesyłki bez vatu co mnie smuci.
W tym budżecie znajdzie się wiadomo;
- redmi 4A
- redmi 4X
- redmi4 (przy nadszarpanym budżecie)
Moje podstawowe pytanie co wybrać i dlaczego? Jaka jest różnica między 4A, a 4X.
Drugie pytanie, chociaż na początku myślałem, ze to oczywiste to gdzie kupić Chiny czy Allegro? Jako, że Goldway nie ma przesyłki bez vatu zostaje tylko IBG. (chyba?)
Na ibuygou:
redmi 4a z gwarancją wychodzi ok. 550zł
redmi 4x z gwarancją ok. 580zł
redmi4 z gwarancją +600zł
Porównując do allegro, można znaleźć nawet taniej i to dostawa z Polski.
Trzecie pytanko czy redmi4 ma globala? Niestety, chciałbym bardzo, zeby telefon był gotowy do użytku już prosto z pudełka, więc zostają modele tylko z globalem.
Jeśli ktoś ma jakiś sklep jeszcze, co w miarę można by bez vatu i zaufany bardzo proszę
Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdro
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi