ebola1972 Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Sprzedam oryginał Xiaomi Redmi, zakupiony w listopadzie 2013r w HK Goldway. Telefon zadbany noszony w etui i z folią na ekranie. Tylna klapka nie używana. Wgrany Rom Ultimate. Telefon sprzedaję z naklejonym na ekran szkłem tempered glass. Dodatkowo z casem ze szkła tempered glass koloru czarnego plus srebrne aluminium po bokach. Case tempered glass nosi ślady użytkowania w postaci mikrorysek. Szkło tempered glass nosi ślady użytkowania w postaci rysek i jednego małego pęknięcia z prawej strony które powstało na skutek upadku telefonu jednakże uchroniło ekran. Gratis dołożę oryginalną folię na ekran Xiaomi. Interesuje mnie cena za całość 600zł. Aby uatrakcyjnić ofertę i żeby telefon wyglądał praktycznie jak nowy i był w pełni chroniony nabywcy mogę zaproponować 1 nowe szkło tempered glass po kosztach zakupu. Ponadto mogę zaoferować do wyboru po kosztach zakupu oryginalne Pistony 2 lub oryginalny Power bank Xiaomi. Lepszej oferty sprzedaży nie skonstruję bo za całość dałem prawie 800zł. Jednak pokusa zmiany na 1s jest silna. Na wszelkie pytania odpowien na PW. Wysłane z mojego Onda V975m przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Maja 2014 przez Lalo Prefiks
arcadioush Opublikowano 18 Maja 2014 Opublikowano 18 Maja 2014 Z tego co pamiętam byliśmy jednymi z pierwszych w Polsce, którzy mieli "ryża" Ja też planuję przesiadkę z tym, że mój trafi do rodziny Xiaomi RedRice by Tapatalk PRO.
Rekomendowane odpowiedzi