Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Taki właśnie komunikat błędu "Proces com.google.process.gapps został zatrzymany" nęka mnie od jakiegoś czasu. Czyszczenie cash aplikacji sklepu Google Play i Pobieranie niestety na długo nie pomaga. Błąd wyrzuca w różnych miejscach korzystania z telefonu ale już zawsze gdy włączę ręcznie Synchronizuj kontakty z google.

Model Red Rice HM 1W, Wersja Android 4.2.2 HM2013023, Wersja MIUI MIUI-4.5.11

Opublikowano

Ciężko mi stwierdzić, wydaje mi się, że tak było od początku. Chociaż mogłem 'coś' zainstalować. Z poważniejszych modyfikacji rozszerzżyłem meteosem główną partycję.

Wysłane z mojego 2013023 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja mam to samo. Jak na razie zdarzyło się raz przy synchronizacji poczty. Telefon mam od 3 dni więc wiele nie zdążyłem w nim namieszać.

Opublikowano

Faktycznie dostęp do kontaktów w Google Play był zablokowany. Dzięki

Wysłane z Red Rice przy użyciu Tapatalk

Opublikowano

eee tam, kicha u mnie nie ma jest tylko google play w autostarcie, a w uprawnieniach mam z google tylko mapy :(

Opublikowano

Bardzo Ci dziękuję drDee, ale "zarządzanie uprawnieniami" w tej lokalizacji mam na jasno popielato - czyli nie mogę go "kliknąć" - zakończenie aplikacji nie pomogło.  :-|

Opublikowano

ja miałem to samo bo zablokowałem dostęp do kontaktów już nie pamiętam w której aplikacji ale sprawdź Sklep Play a potem wszystkie po kolei od google jak to nie będzie to

tak jak kolega napisał w ustawieniach aplikacji musisz znaleźć aplikację np Sklep Play i sprawdzić uprawnienia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...