Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proces Updater zakończono z błędem: 7

Ten problem zadręcza mnie dziś od godziny 12 i nie jestem w stanie sobie z nim poradzić. Jako że byłem zadowolony z Resurrection Remix 6.0 to zdecydowałem się dziś na przetestowanie Resurrection Remix w wersji 7.x i ten błąd mnie pokonał. Kombinowałem na setki sposobów, próbowałem zmian recovery ale nawet z tym miałem spore problemy - co rusz jakiś problem przy z wgraniem twrp; do tej pory miałem cały czas TWRP 3.0.2 w wersji od TS chyba jedyne które działało niezawodnie i do tego też zdecydowałem się wrócić po nieudanych próbach. Może ktoś mi będzie w stanie powiedzieć z czego wynika ten problem. Próbowałem innych systemów pracujących pod 7.x i nie ma problemów, nawet jak cofnąłem się o ok 20 wersji wstecz w RR 7.x to instalacja się udała. Próbowałem też edycję pliku "updater-script" jak radzą najczęściej w przypadku tego problemu, różnica taka że instalacja się udała ale system nie wstaje. Sumy MD5 też się zgadają. 

Nie mam już pomysłów. Powróciłem do początkowego TWRP i przywróciłem backup. Mam nadzieję że ktoś będzie mi w stanie pomóc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...