trumanshow Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Witam pojawił się problem. Opisuję telefon MI4C bootloader 0dblokowałem oficjalnie aplikację MiFlashUnlock czekałem 3 dni na pozwolenie .Wgrane P twrp-3.1.0-0- przez wiersz poleceń adb .Wgrałem MIUI 7.4.6 wszystko działał jak bajka .Dzisjaj chciałem wgrać aktualizacje 7.4.13 i d*pa blada nie można rzejść do TWRP i w grać po prost nie ma znowu recovery kurna co jest grane ?? wgrywałem jeszcze raz twrp przez wirsz poleceń niby idzie i jest wgrany fastboot devices fastboot flash recovery twrp-3.1.0-0-libra.img te komendy wgrały twrp ale gdy wpisuję takie coś fastboot devices fastboot boot twrp-3.1.0-0-libra.img no to już pojawia się napis "atb not found" wie ktoś co za przyczyna że nie można wejść w tryb recovery w telefonie ? przecież bootloader jest odblokowany jak pisałem wcześniej co robię nie rak już mi poadły ręce ile można robić w okłoto samo .pozdrawiam
AndropaX Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi