havocki Opublikowano 10 Maja 2014 Opublikowano 10 Maja 2014 Witam, mam taki o to problem na MI2S, zrobilem full wipe, zainstalowalem miui z przed tygodnia, wszystko dziala idealnie tylko mam dwa problemy a mianowicie gdzy ktos do mnie dzwoni najpierw slysze dzwonek i wibracje a dopiero po paru sek. moge odebrac bo czesniej ekran jest ciemny, jak by dialer odpala sie za pozno, drugo problem to ze nie moge odebrac maila z paska u gory, widze ze jest mail ale klikniecie nic nie daje, musze recznie odpalic apke z pulpitu. Zmienilem tez ustawienia w polaczeniach bo widzialem ze ktos kiedys pisal o zblizonym problemie ale to nie pomoglo chodzi o opcje odbierania od nieznajomych
sibul Opublikowano 16 Maja 2014 Opublikowano 16 Maja 2014 Wyczyść pamięć podręczna tych aplikacji (dialera poczty itp.) oraz wyłącz firewall w dialerze. Ja bym wgrała jeszcze raz miui...
havocki Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Opublikowano 17 Maja 2014 Wyczyść pamięć podręczna tych aplikacji (dialera poczty itp.) oraz wyłącz firewall w dialerze. Ja bym wgrała jeszcze raz miui... Ok, poczekam na nowa wersje miui i tak tez zrobie
Rekomendowane odpowiedzi