flipers Opublikowano 7 Maja 2014 Opublikowano 7 Maja 2014 Witam! Sprzedam prawie nowy Xiaomi Mi3 16GB w kolorze srebrnym. Telefon jest w 100% oryginalny. Ma wgrany ROM MIUI POLSKA. Telefon mam od około 20 kwietnia, jest w stanie idealnym! Nie nosi żadnych śladów użytkowania! Sprzedaję wszystko co daje producent. Do zestawu dodaję 100% oryginalny flip case od Xiaomi w kolorze czarnym (aktualnie założony) + 100% oryginalny silikon w kolorze czarnym - NOWY! oraz 3 szt foli poliwęglan na ekran. Cena jaka mnie interesuje to 1550zł. Zachęcam i preferuję odbiór osobisty w Łodzi. Zdjęcia chętnym wrzucę na PW.
flipers Opublikowano 10 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2014 (edytowane) Witam! Jako że potrzebuje szybko kasy uaktualniam ogłoszenie. Oddam tel za 1150zł z tym że telefon nosi już ślady użytkowania. Niestety obtarty jest prawy górny róg (tylko na srebrnej ramce) Jak założy się silikon który jest w zestawie wogóle tego nie widać. Reszta bez zmian. Zachęcam i preferuję odbiór osobisty w Łodzi.Zdjęcia chętnym wrzucę na PW Edytowane 10 Czerwca 2014 przez flipers
Rekomendowane odpowiedzi