pablitto83 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam, czy ktoś próbował podłączyć jakiś FM transmiter? Korci mnie pozbyć się kabli z auta i połączyć telefon z radiem bezprzewodowo. Telefon zdaje się nie ma tej opcji - choć gdzieś ktoś podawał że jednak jest, choć podejrzewam że to błąd. Widziałem gdzieś takie małe na usb, ale one też muszą być podłączone do gniazda zapalniczki.. Ogarnia ktoś jak zrobić z mi2s mały nadajnik FM?
jordan87 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Pierwsze słyszę o wbudowanym transmiterze FM w naszym telefonie. W grę wchodzi tylko zewnętrzne urządzenie, i raczej podłączasz je pod audio-jack'a a nie usb.
Renegade Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Jeszcze po BT może się komunikować z transmiterem
pablitto83 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Widzialem takie urzadzonko na usb na sgs. ale ono samo musialo byc podpiete do zasilania. Co do BT bylo by ok, tylko czy nie jest to za wolne lacze? no i czy nie bedzie sie gryzlo z zestawem glosnomowicym. Ciekaw jestem opini kogos kto uzywal rozne uzadzenia tego typu. na razie tel podpinam za pomoca kabla audio do radia - mam wbudowane gniazdo w schowku Tap tap from MI2
Renegade Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Takie coś sobie strzel i po sprawie: http://allegro.pl/fm-transmiter-jack-3- ... 45864.html
Rekomendowane odpowiedzi