Skocz do zawartości
  • 0

Telefon dla żony

Pytanie

Opublikowano

Chciałbym zmienić żonie telefon. Nie jest wymagającym użytkownikiem :) Głównie dzwoni,SMS i przeglądanie internetu. Zależy jej też na aparacie,zwłaszcza na przednim(Viberze,Skype i zdjęcia z dzieckiem). 

Ja zastanawiam się nad Redmi 4A(podoba jej się w różowym kolorze :P ),Redmi 3S ewentualnie Redmi 4. 

Też mi marudzi żeby dużo nie wydawać na telefon, więc opcja za około 500zl na 4A jest kusząca ;) Czy warto dopłacać około 100-150zl do 3S lub Redmi 4?

Zakup w Pl także proszę nie proponować ofert z chin :D

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Ryba85 napisał:

Chciałbym zmienić żonie telefon. Nie jest wymagającym użytkownikiem :) Głównie dzwoni,SMS i przeglądanie internetu. Zależy jej też na aparacie,zwłaszcza na przednim(Viberze,Skype i zdjęcia z dzieckiem). 

Ja zastanawiam się nad Redmi 4A(podoba jej się w różowym kolorze :P ),Redmi 3S ewentualnie Redmi 4. 

Też mi marudzi żeby dużo nie wydawać na telefon, więc opcja za około 500zl na 4A jest kusząca ;) Czy warto dopłacać około 100-150zl do 3S lub Redmi 4?

Zakup w Pl także proszę nie proponować ofert z chin :D

Jak zakup w PL to mozesz miec problem za tyle dostac redmi 4A, bo w oficjalnej dystrybucji kosztuje 600zl.

W nieoficjalnej dystrybucji czyli import wlasnym sumptem z chin, cena obecnie to okolo 120$, a gdzie jeszcze zysk dla posrednika z allegro?
Bo to co masz na allegro w okolicach 500-550zl to wszystko sa wysylki z chin przez posrednikow na twoj adres, a dodaj sobie do tego ewentualny VAT jeszccze i juz sporo drozej wychodzi. 
Najtaniej z tego co pamietam z wysylka telefonu z Polski to bylo cos 550zl. W tym wypadku wolalbym dolozyc 50zl i miec pewna gwarancje i serwis w oficjalnej dystrybucji.

Edytowane przez PurpleHaze
  • 0
Opublikowano (edytowane)

Nie mówię o allegro bo za dużo podejrzanych ofert. Wystarczy poszukać i 4A w pl z GW w sklepie jest za około 550zl :)

Wiem jakwyglądają te oferty z Januszami biznesu z allegro którzy zamawiają w Twoim imieniu i ręce umywają w razie problemu. 

Edytowane przez Ryba85
  • 0
Opublikowano
2 godziny temu, Ryba85 napisał:

Nie mówię o allegro bo za dużo podejrzanych ofert. Wystarczy poszukać i 4A w pl z GW w sklepie jest za około 550zl :)

Wiem jakwyglądają te oferty z Januszami biznesu z allegro którzy zamawiają w Twoim imieniu i ręce umywają w razie problemu. 

No to jak pisalem, dokladasz 50zl i masz z oficjalnej dystrybucji, co wydaje mi sie lepszym rozwiazaniem. 

• 0
Opublikowano

Miałem przed Mi5. Ale dla niej karta pamięci musi być ;)  A 4A jest już trochę ofert i ceny robią się kuszące(pisałem około 500zl bo widziałem używane mniej niż 550zl). 

• 0
Opublikowano

Kurczę,trochę lipa. Wszystko prawie jest w HD. FHD to same 5,5 cala. A jak jest FHD to tylko Mi4 i Mi4c a one nie mają kart SD. Matka ma Redmi 3S i widać że to "tylko" HD. Muszę sprawdzić wymiary tych 5,5 czy jej będzie pasował taki duży :D Teraz ma S5,ale kolejny raz zbity wyświetlacz i nie chce mi się już wydawać na ten telefon hajsu :/

• 0
Opublikowano

Będzie jednak Huawei. Strasznie się jej spodobały,a miała w ręku dziś 5,5 calowce od Xiaomi i stwierdziła jednak że trochę dla niej nieporeczne :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...