Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawe. Napisz mi jak dodac? Popatrz ja mam slimkat 4.4.2 i nic się nie da dodać, pokazuje użytkowników whatsapp.

Jeśli ktoś tego nie ma, to mu nie wyslesz wiadomosci. Whatsapp nie wysyła wiadomości SMS.

Tapatalk/Nexus5

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra to ja też się podłączam do pytanie bo mam podobną opcję:

Zainstalowałem whatsapp bo chciałem mieć kontakt ze znajomymi i tu zaczyna się zabawa... mam Ryż i w nim Aero2 - slot1 i karta gms - slot2. 

Po odpaleniu aplikacji i próbie wyszukania kontaktów dostałem informację że brak kontaktów z whatsapp i co najwyżej mogę wysłać zaproszenie. Ale żeby było ciekawiej .. po 10 min od zainstalowania dostałem info od kilku moich znajomych że oni dostali powiadomienie że dołączyłem do whatsapp. 

I co teraz ? wiem że mam jeszcze kilka pewnych osób które posiadają tą aplikację ale mimo wprowadzenia numeru tel nie dodaje ich do listy kontaktów :( Jakieś pomysły ?

Opublikowano

Aplikacja jest dodana do zaufanych ... i wiem że powinienem widzieć ale nie widzę ... i tu jest zagwozdka ...

Dobra jednak problem sam się rozwiązał ... ustawiłem uprawienia dla Aplikacji żeby blokowała wszystko a następnie na nowo ustawiłem zaufaną aplikację :) kurcze wcześniej jakoś nie chciało mi tak to działać a teraz od razu wszystko śmiga ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...