latycki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Mam na telefonie duzo kontaktow, ale whatsapp widzi tylko kilka. Jak dodac kontakty do whatsapp?
Lalo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Widzi tylko tych ludzi, którzy używają whatsapp. Jak ma Ci pokazać ludzi, którzy tego nie używają?... Tapatalk/Nexus5
latycki Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2014 normalnie do whatsapp mozna dodac kazdy kontakt, niezaleznie czy ta osoba uzywa whatsapp czy nie. W miui jednak nie da sie. Jak to obejsc?
Lalo Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ciekawe. Napisz mi jak dodac? Popatrz ja mam slimkat 4.4.2 i nic się nie da dodać, pokazuje użytkowników whatsapp. Jeśli ktoś tego nie ma, to mu nie wyslesz wiadomosci. Whatsapp nie wysyła wiadomości SMS. Tapatalk/Nexus5
funny2k10 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Dobra to ja też się podłączam do pytanie bo mam podobną opcję: Zainstalowałem whatsapp bo chciałem mieć kontakt ze znajomymi i tu zaczyna się zabawa... mam Ryż i w nim Aero2 - slot1 i karta gms - slot2. Po odpaleniu aplikacji i próbie wyszukania kontaktów dostałem informację że brak kontaktów z whatsapp i co najwyżej mogę wysłać zaproszenie. Ale żeby było ciekawiej .. po 10 min od zainstalowania dostałem info od kilku moich znajomych że oni dostali powiadomienie że dołączyłem do whatsapp. I co teraz ? wiem że mam jeszcze kilka pewnych osób które posiadają tą aplikację ale mimo wprowadzenia numeru tel nie dodaje ich do listy kontaktów Jakieś pomysły ?
Lalo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Powienienes widziec wszystkich uzytkownikow korzystajacych z whatsapp. Dodaj aplikacje do zaufanych aplikacji MIUI.
funny2k10 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Aplikacja jest dodana do zaufanych ... i wiem że powinienem widzieć ale nie widzę ... i tu jest zagwozdka ... Dobra jednak problem sam się rozwiązał ... ustawiłem uprawienia dla Aplikacji żeby blokowała wszystko a następnie na nowo ustawiłem zaufaną aplikację kurcze wcześniej jakoś nie chciało mi tak to działać a teraz od razu wszystko śmiga ...
Rekomendowane odpowiedzi