Cake Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Zdarza się, że aplikacja sms (miui) nie wysyła sms, gdy odpisuje z pop up`a. Aby odpisac na sms muszę otworzyć konwersację.Zdarza się to w ok 30% sms. Ktoś cos wie na ten temat? Logcat Dodatkowe informacje
actian Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Ostatnio też ludzie do mnie piszą, że im nie odpowiadam na SMS mimo tego, że odpisuję z pop upa. Więc możliwe że mam ten sam problem. Sent from my MI 2S using Tapatalk
checkmate Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Również mam ten problem, już kiedyś to zgłaszałem, widać że znowu coś siadło. Czasami z pośpiechu zapominam się i odpisuję z chmurki pop-up, najlepiej jednak wejść w konwersację.
Cake Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Męczące to, bo nie mogę używać innej apki do sms np ninja sms (teraz hover chat) inb4 tak, zrobiłam jak Acid napisał w któryms temacie. Nadal nie mam powiadomień z 3ciej apki
Rekomendowane odpowiedzi