Beafraid Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam. Kupie Flip Case'a do Xiaomi Red Rice. Takie coś: lub takie Może ktoś ma na sprzedanie. Najwyżej zamówie na aliexpress. Najlepiej by było gdyby był przetestowany na RR czy dobrze leży. Cena do uzgodnienia
Graffy Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Gdzieś na forum czytałem, że ktoś kupił i nie jest zadowolony. Nie jest to produkt Xiaomi.
Beafraid Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Wiem, czytałem tę opinię lecz na aliexpress w feedbackach np na 200 feedbacków 98% ludzi nie ma zastrzezen i daje 5 gwiazdek. Mysle ze koleś poprostu trafił na złą sztuke.
Robbo Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Daj sobie z tym spokój, ja takie sprowdzałem do S3. Tandeta. Ja i G2
kleryk88 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 polecam raczej kupić sobie jakieś etui nilkin'a albo IMAK Crystal i do tego zamontować szkło hartowane na ekran a nie bawić się w takie niewygodne pokrowce
Rekomendowane odpowiedzi