Skocz do zawartości
  • 0

Telefon do ok 1000PLN z 5,5-5,7 cala

Pytanie

Opublikowano

Witam!

Słyszę od wielu osób bardzo pochlebne opinie o telefonach Xiaomi. Sam coś trochę poczytałem i pogubiłem się.

Jako że teraz używam telefonu z ekranem 5,5" chciałbym coś podobnego i maksymalnie wydać na to 1200 PLN.

Słyszałem złe opinie o procesorach MTK więc jak procesor to tylko z Snapdragon-em. A teraz najważniejsze, gdzie to kupić i czy nie poczekać na jakieś premiery nowych sprzętów, bo ma coś podobno być?

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano (edytowane)

Luknąłem tu i ówdzie. Chyba jeden z lepszych wyborów dla mnie to Redmi Note 3 z Snapdragonem i tu pojawia się problem ponieważ nie ma ich na Ibuygou. Aczkolwiek znalazłem sklep aze.com.pl, warto tam kupić?

Edytowane przez newac
  • 0
Opublikowano

Zaraz pojawią się hejterzy tego sklepu ;)  Ja  akurat ze znajomymi na ten sklep nie narzekamy(kilkanaście ogólnie telefonów kupione z czego kilka sztuk reklamowanych i wszystko było ok). Ile ludzi tyle opinii.

• 0
Opublikowano

Zaintrygowałeś mnie, nie tak źle wychodzi kupno tego telefonu właśnie w tym AZE no i przynajmniej jest tam dostępny.
Poniekąd szperając zastanawiałem się też nad Mi5s Plus ale z drugiej strony nie wiem czy odczuję różnicę pomiędzy jednym a drugim.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...