Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim.

Mam do sprzedania zakupiony pół roku temu telefon Huawei Ascend Mate. Wersja z 2gb Ram.

Telefon, który był w zeszłym roku okrzyknięty największym telefonem na rynku. Telefon, który doprowadził do podziałów w temacie czy mamy już do czynienia z małym tabletem czy może nadal telefonem. Nie wiem czy przypadkiem Mate nie doprowadził to stworzenia pojęcie phablet.

Powiem szczerze, telefon jest super. Jest również w świetnym stanie. Wymieniłem go tylko dlatego, że doszedłem do wniosku iż jestem w stanie posunąć się o krok dalej i zakupić dla siebie 7 calowy telefon. Jestem teraz właścicielem Huawei Mediapad X1, który powiem szczerze, że już mi się nie mieści w niektórych parach spodni 8-) Muszę jednak powiedzieć, że porównując nowy X1 do Mate, który sprzedaje to trzymając używając Mate czuje się, że ma się w ręku produkt przy którego produkcji nie oszczędzano. Niestety nie mogę powiedzieć tego o moim nowym X1.

Tak więc zapraszam na allegro. Oferta ważna do końca środy. Jest tak dlatego, bo później już nie będę w stanie przerzucić ten telefon do Polski.

http://allegro.pl/huawei-mate-6-1cala-ips-1-5quad-core-megabateria-i4107650527.html

Damian Błaszczyk

[email protected]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...