Knayder Opublikowano 19 Stycznia 2017 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Witam, wczoraj przyszedł mi Xiaomi redmi note 3 pro. (snapdragon, 3/32). Mam kilka pytań, które mnie ciekawią. Na start zauważyłem że mam do dyspozycji ok. 1,5GB ramu(wersja 3GB), czy to normalne? (Teraz mam ok. 1.2 po pobraniu kilku gier i aplikacji). Grając w różne gry, telefon staje się dosyć ciepły. W załączniku jest screen z CPU-Z. Czy jest to normalna temperatura? Grałem w niezbyt wymagającą grę "Mars: Mars". Podobnie jest w przypadku np. "Clash Royale". Czy warto zaktualizować system z MiUi 7 do MiUi 8? Jak wygląda optymalizacja po zmianie itp.? Zrobiłem test telefonu aplikacją od Antutu i wszyło mi że jest oryginalny. Czy jest to wystarczający test? (Test antutu to ok. 55k po pobraniu sporej ilości gier. (Wcześniej miałem problem z permisjami, dlatego nie mogłem rozpocząć testu)). Byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź, ponieważ nie chciałbym dać się zrobić w bambuko i dać se wcisnąć lewy sprzęt, a także chciałbym aby służył mi dzielnie Pozdrawiam
luki! Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zerknij proszę na forum przed zadaniem pytań Co trzeci wątek ma te tematy poruszane.
luki! Opublikowano 20 Stycznia 2017 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi