smartchina.pl Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Witam wszystkich. Mam do zhandlowania poczciwe Xiaomi MI One. Telefon jest używany. Zakupiłem go już w 2 tygodniu od premiery Xiaomi Mi One. Leży sobie od pół roku na półce jako telefon zastępczy i postanowiłem, że spróbuję go sprzedać. Myślę, że cena jest uczciwa. Telefon jest sprawny i na chwile obecną mu nic nie dolega. Działa szybko, płynnie, aparat robi ładne zdjęcia. Sądzę, że jest to dobra oferta dla fana Xiaomi lub osoby ze skromnym budżetem, szukającej telefon o dobrych parametrach. Oferta ważna jest tylko tydzień ponieważ w tym okresie mogę jeszcze go przerzucić do Polski. Jak nie znajdę klienta to sprzedam go na matczynym rynku Zapraszam do mojej oferty na allegro. Przepraszam za estetykę, ale dopiero uczę się jak ten design na allegro działa, a do tego cierpię na brak czasu na cokolwiek. http://allegro.pl/show_item.php?item=4085183068 Jeśli pojawią się jakieś pytania, najszybciej można dorwać mnie przez email [email protected] . Proszę o cierpliwość. Damian Błaszczyk
Rekomendowane odpowiedzi