ario Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 cześć, od jakiegoś czasu ekran po określonym czasie wygasza się (podświetlenie), ale nie blokuj i nie gaśnie zupełnie. Mam ustawione automatyczne blokowanie ale to się nie dzieje. Czy jakaś aplikacja może to blokować, ew. co zmienić jeszcze aby ekran się blokował i wygaszał?
saimon Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 W opcjach programistycznych jest opcja o nieblokowaniu ekranu na miui, może niechcący ją włączyłeś? Mowa tu o opcji "bezpośredni dostęp" Albo instalowałeś jakąś aplikację, która działając w tle nie pozwala na wygaszenie ekranu s.
ario Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 wyłączyłem zupełnie opcje programistyczne i teraz jest ok, nie wiem, może to miało związek. dzięki za pomoc
Olek1976 Opublikowano 26 Marca 2014 Opublikowano 26 Marca 2014 Witam wszystkich, moj problem z ekranem polega na tym mianowicie ze jak tylko dotknę opcje dzwonienia ekran robi sie czarny i nie reaguje. Aby zakończyć rozmowę muszę czekać aż zrobi to osoba z która rozmawiam. Nie mam tez oczywiście dostępu do klawiatury torowej. Wiecie może co to za trol?
Rekomendowane odpowiedzi