Skocz do zawartości
  • 0

Redmi Pro 32 / 64 GB Czarny - gdzie kupić

Pytanie

Opublikowano

Dobry wieczór, 

Poszukuję sklepu,  w którym mógłbym kupić czarnego Redmi Pro w wersji 3/32 lub 3/64. W czasie gdy analizowałem jaki nowy model wybrać (obecnie Redmi 3 Pro), wiele ofert zniknęło z rynku i praktycznie jedyną ciekawszą jest ta z xiaomi.com.pl (obecnie AZE, moje obecne Redmi tam zakupione). 

Czy macie jakąś ofertę do zaproponowania? Z góry dzięki za pomoc. 

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

I ja również kupiłem kilka rzeczy w aze, w tym Mi4C 3/32, każda rzecz brana w opcji "płatne przy odbiorze" i wszystkie zamówienia zrealizowane bardzo dobrze.

Gdy szukałem dla siebie Redmi Pro na początku grudnia, to cenę za ten telefon mieli 1400zł, więc zdecydowałem się Ibuygou, gdzie z wszystkim wyszło mi 1000zł. Ale widzę teraz cenę 999 - wg mnie warto, szczególnie, że masz 2 lata gwarancji u nich.

• 0
Opublikowano (edytowane)

Redmi 3 Pro kupowałem jakoś w lipcu. Jak czekałem na przesyłkę to trochę się wystraszyłem czytając forum tutaj, ale wszystko przebiegło sprawnie i wyrobili się w czasie. Co prawda miui tajwańskie ale bez problemu wgrane miui Polska. Do tej pory bez żadnych problemów, także może teraz też się skuszę na nich. Chyba że trafię Goldwaya za 800zł :P

Edit. https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Pro-Prime-64GB-ROM-Mobile-Phone-MTK-Helio-X25-Deca-Core-5-5/311331_32729053069.html?spm=2114.12010608.0.0.gqtHwo

jakby tylko był czarny dostępny, ech

Edytowane przez McG
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...