swaciko Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Witam. Stoję przed zakupem pierwszego smartfona od Xiaomi, lecz im dłużej się zastanawiam tym mniej jestem zdecydowany na jakiś konkretny. Stanęło na Redmi Note 3 pro, lecz mam kilka wątpliwości, które mam nadzieje rozwiejecie Do dyspozycji mam ok 900 zł. Wybrałem 4, które najbardziej by mi pasowały: Redmi Note 3 pro (jak na razie główny wybór), Mi 4c, Redmi Pro i Redmi 4 Prime. Więc pierwsze pytanie odnośnie czy ktoś mógłby doradzić jeszcze przed ostatecznym wyborem coś dla prądożernego użytkownika, lubiącego pstrykać fotki i korzystać z social medii. Dodam, że lubię czasem pomęczyć swojego pupila. Więc który z nich wybrał byś ty? Oraz dlaczego? Chętnie zapoznam się z każdą opinią. Teraz przejdę do ów wątpliwości, które mnie dręczą. Oczywiście chodzi mi tu o Note 3 Pro. Mianowicie: 1) Telefon nie jest już taki nowy, jaka jest najnowsza wersja oprogramowania tego telefonu? Czy aktualizacje pojawiają się często i są zapewnione do nowszych wersji Miui? 2) No właśnie zastanawiam się, czy wybór tego smartfona jest trafny. (co prawda jeszcze nic ostatecznego) W wynikach benchmarkowych ciągle jest znakomity, i niby jest nowsza alternatywa za mniej wiecej te pieniądze - Redmi Pro ale szczerze powiem, że obawiam się tego MTK. 3)Czy ten angielski soft czymś różni się gdybym pobawił się w odblokowanie i zainstalowanie Polskiej wersji? Powiem szczerze, angielskiego używam na codzień, w niczym by mi nie przeszkadzał brak polskiego menu. To chyba tyle jak sobie jeszcze coś przypomnę zapytam w komentarzach. Zapraszam do dyskusji
luki! Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi