havocki Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Wersja MIUI: mi2s,MIUI: 4.3.14 Jakim użytkownikiem jesteś? -- dopiero zainstalowałem MIUI Opis znalezionego błędu Nie mam internetu ale moge dzwonic, wifi dziala. Zrobilem czysta aktualizacje do najnowszego miui ze strony z micore, instalacja przebiegla bez problemu. Telefon MI2S 32GB. Nie mam internetu i nie widze ikonki 3G przy zasiegu sa tylko standardowe trzy kreski, wlaczanie danych nic nie daje. Gdzie jest problem? ( Wszystko dzialalo na wczesniejszej instalacji przyczym nie byla ona czysta tylko na oryginalne miui zainstalowalem polskie i robilem zwykle aktualizacje co piatek. Jeszcze zmienilem w trakcie instalacji viperfx na najlepsza jakosc wczesniej mialem na najlepsza osczednosc baterii moze to to?? Logcat Dodatkowe informacje
kulig007 Opublikowano 17 Marca 2014 Opublikowano 17 Marca 2014 Zobacz, czy masz poprawnie utworzone punkty APN Tapnięte z mojego Mi2S.
havocki Opublikowano 17 Marca 2014 Autor Opublikowano 17 Marca 2014 a gdzie moge to sprawdzic dokladnie? jak tam dotrzec? -- 17 mar 2014, o 17:25 --Dobra dziala znalazlem APN, musialem z palca wpisac bo jak resetuje to czysci i nie mam nic ) dziekuje za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi