arekini Opublikowano 8 Marca 2014 Opublikowano 8 Marca 2014 Witam wszystkich. Mam bardzo krótkie, lecz dla mnie ważne pytanie: Czy nasz Red Rice obsługuje Miracast ? Jest to dla mnie ważna sprawa, bo fizycznego wyjścia TV-out nie posiadamy, a przydałaby mi się możliwość odtwarzania filmów na TV W ustawieniach jest funkcja wyświetlacz bezprzewodowy, czy to jest to ? Najlepiej jakby wypowiedział się ktoś, kto to testował. Ewentualnie jakiś inny sposób na połączenie Xiaomi z TV -> tylko z możliwością widoku ekranu, bo wolę oglądać filmy online i zwykły stream multimediów mnie nie ustawia. Z góry dzięki za pomoc
vince.vega Opublikowano 25 Marca 2014 Opublikowano 25 Marca 2014 Zakupiłem telewizor LG 42La620s i podpiąłem Red Rice. Wszystko śmiga bez problemu z dlikatnym opóźnieniem ( sprzęt spięty bezposrednio z ruterem wiffi w domu ). Z kolej soft LG pozwala na uzyskanie obrazu z telewizora na Redrice ( oglądasz w tv jakiś kanał i to samo widac na RedRice ). Naprawdę super sprawa jak oglądam meczyk i żona wysyła mnie do kuchni żebym obrał ziemniaki polecam
Numb Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi