Skocz do zawartości

odblokowanie bootladera?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć,

kupiłem redmi note 3 pro z systemem chińskim tzw. syfmiui. Postanowiłem dziś wrzucić sobie miuipolska, ściągnąłem wszystko, sprawdziłem status bootloadera i byłą wartość true. Po zaktualizowaniu miałem problem z wejściem w ustawienia tzn. pojawiał się komunikat " Aplikacja ustawienia przestała działać. " Szukając rozwiązania znalazłem taki post " Może paczka zip jest uszkodzona? Ja na Twoim miejscu zainstalowałbym na czysto system przez MiFlash, następnie najnowsze TWRP. Później pobierz jeszcze raz paczkę zip z miuipolska i zainstaluj. Przed instalacją wykonaj factory reset w TWRP. Musi zadziałać 1f642.png.
Niestety ściągnąłem wersje Global stable a nie developer i tą też zainstalowałem, teraz mam zablokowany bootloader. Zamiast statusu true przy device unlock mam false.
Próbowałem instalować wersje developer przez MiFlasha to pojawia się taki błąd
15645643_1361197663922907_1451299907_n.p
Co mogę teraz zrobić? Odblokowywać bootloader z poradnika? na fb rozmawiałem z kimś i napisał mi że 
Na dev tylko można odblokować. Pamiętaj, że na telefonie musisz być zalogowany na tym samym koncie co dostałeś pozwolenie
a ja nie dostałem tego pozwolenia ze swojego konta.
Co teraz?

Edytowane przez zarkens
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...