cherokee21 Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Wersja MIUI: Jakim użytkownikiem jesteś? -- używam MIUI od pewnego czasu Opis znalezionego błędu Witam, używam na mojej Xperii S Miui v5 od miesiąca, jak dotąd wszystko świetnie, ale od wczoraj przy próbie włączenia aparatu wyskakuje mi komunikat "Aparat jest niedostępny". Aparat w innych aplikacjach działa, tylko nie w oryginalnej do robinia zdjęć. Czy to jest wina aplikacji?czy może wystarczyło by zainstalować aplikację aparat, tylko jak i skąd? Jak rozwiązać ten problem? Pozdrawiam Logcat Dodatkowe informacje
Robert Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Dodam, że na Mi2S miałem to samo, wyłączyłem/włączyłem telefon i zadziałał.
cherokee21 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Resetowałem już telefon parę razy i nic nie pomogło :-/
Lalo Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Trzeba sobie znaleźć stockowa aplikacje aparat do xperia s. Rozpakowac stockowy ROM do xperia s i wyjąć apke aparat. Wrzucić do system/app.
cherokee21 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Zrobiłem jak kazales, i dalej to samo :-/
Lalo Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 No to może nie działa stockowa aplikacja Sony w miui. Sciagnij lg camera albo lenovocamera. http://en.miui.com/forum.php?mod=viewth ... o%2Bcamera
cherokee21 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Wszystkie aplikacje do robienia zdjęć które zainstaluje, włączają się po jakiejś minucie... Może jakieś sterowniki od aparatu są uszkodzone? :-/
Lalo Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 Mozliwe, dlatego tak się dzieje. Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi