tombi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Witajcie! Temat znany, choć nie za wiele dla tego konkretnego modelu. Nie bardzo przekonują mnie wyjaśnienia, że to kwestia oprogramowania. Niemniej jest to dość irytujące i porada, aby się przyzwyczaić również do mnie nie przemawia. Czy spotkaliście się w Mi4c z takim brzęczeniem w czasie rozmowy telefonicznej?
SLiM Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) 17 minut temu, tombi napisał: Witajcie! Temat znany, choć nie za wiele dla tego konkretnego modelu. Nie bardzo przekonują mnie wyjaśnienia, że to kwestia oprogramowania. Niemniej jest to dość irytujące i porada, aby się przyzwyczaić również do mnie nie przemawia. Czy spotkaliście się w Mi4c z takim brzęczeniem w czasie rozmowy telefonicznej? Na tym filmiku to raczej nie słyszę brzęczenia w trakcie rozmowy telefonicznej ale gdy potrząsasz, stukasz w telefon Ten wątek był już poruszany na forum i wcale nie tyczy się to głośniczka. Takie dźwięki wydaje element przy tylnej kamerce, taka metalowa osłonka obiektywu. Mam to samo w swoim MI4C. Jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza to możesz zdjąć tylną klapkę i podkleić taśmą.Pozdrawiam. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez slimdick
tombi Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2016 Dzięki za info! Dokładnie o to chodzi, nie wyraziłem się precyzyjnie:) Może to kwestia jakości połączenia, tembru głosu rozmówcy... z zasady nie czepiam się takich detali, ale w tym przypadku było to dość uciążliwe. Rozumiem, że takie otwarcie urządzenia nie jest inwazyjne, tzn. nie jest tam nic sklejone i po złożeniu nie będą odstawały jakieś plastiki czy po prostu będzie widoczny w jakikolwiek sposób to, że telefon był otwierany?
AndropaX Opublikowano 10 Grudnia 2016 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi