Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie szerz mi tu defetyzmu. Słuchawki są z oryginalnego pewnego źródła, nie chcę na nich zarobić, tylko je sprzedać. A i jak ci śmierdzi, to sobie umyj :| .

Opublikowano
Nie szerz mi tu defetyzmu. Słuchawki są z oryginalnego pewnego źródła, nie chcę na nich zarobić, tylko je sprzedać. A i jak ci śmierdzi, to sobie umyj :| .

Są nowe nie uzywane? Jesli tak poprosze zdjecie zebym widzial szczególny na [email protected] i jesli to oryginal to kupie je od Ciebie za 42zł z przesyłką. Tylko prosił bym wystawienie słuchawek na allegro.pl.

Opublikowano

Słuchawki są nowe, sprawdzone tylko co do działania, przyszły do mnie 17.02.14. Miałem 3 sztuki, została jedna bo się ktoś rozmyślił. Dodatkowe fotki umieszczę na forum ze względu na innych zainteresowanych, na allegro nie mam możliwości wystawić, chociaż konto posiadam "HERMAN77". Wybór formy wysyłki zależy od kupującego.

-- 26 lut 2014, o 16:25 --

fotki

post-934-13980030867506_thumb.jpg

post-934-13980030867736_thumb.jpg

post-934-13980030868009_thumb.jpg

post-934-13980030868304_thumb.jpg

Opublikowano

1 co się rzuca w oko, oznakowanie słuchawki l i p ma być koloru jasny brąz w oryginalnych, tutaj jest czarne, tez takie fake miałem :)

Znaczek mi na gumie jest gruby, ma być cieniutki.

Opublikowano
Kolegi dlaczego oszukujesz? To są podrobki, a może sam tego nie wiesz? Fake !!!

No to masz pole do popisu, uświadom mnie i innych kolegów, po czym stwierdziłeś że to fake. Podaj różnice, na pewno przyczynisz się do unikania takich sytuacji.

Opublikowano

Zapach odstrasza oraz aluminium jest gorszej jakosci, mniejszej średnicy głośniki, kolor pudełka w środku, te oznaczenia i logo mi wyżej opisane. Również delikatnie inny odcien koloru ulotki.

Opublikowano

Faktycznie pierwsze co to inny kolor oznaczenia lewa prawa, aż dziw że są tak dobrze wykonane i nieźle grają,poszedł spór do sprzedawcy. Dziękuje za pomocne wskazówki, myślę że przydadzą się innym. Temat zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...