sibul Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Czytałem, że dużo ludzi ma problem przy odbierania rozmów. Pojawia się ekran dzwonienia i numer, ale nic się nie dzieje nie ma wibracji i dzwonka więc podaje rozwiązanie Wystarczy wejść w : Dialer telefonu >>menu>> Ustawienia >>zakładka telefon więcej opcji>>Czujnik telefonu i odznaczyć wycisz nieznane numery Miłego korzystania z miui Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Lalo Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Czytałem, że dużo ludzi ma problem przy odbierania rozmów. Pojawia się ekran dzwonienia i numer, ale nic się nie dzieje nie ma wibracji i dzwonka więc podaje rozwiązanie Wystarczy wejść w : Dialer telefonu >>menu>> Ustawienia >>zakładka telefon więcej opcji>>Czujnik telefonu i odznaczyć wycisz nieznane numery Miłego korzystania z miui Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka Dzięki i tak jest. System na samym poczatku pokazuje numer i nie dzwoni po chwili numer zmienia się na kogoś na naszej liście kontaktów i słychać dzwonek.
sibul Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Opublikowano 16 Lutego 2014 Aby szybciej telefon reagował możesz jeszcze wyłączyć firewall... Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka
Lalo Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Aby szybciej telefon reagował możesz jeszcze wyłączyć firewall... Wysłane z mojego MI 2S przy użyciu Tapatalka Firewall przydatny
Rekomendowane odpowiedzi