ario Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzisiaj to zauważyłem. Mam jasność ustawioną na połowę skali i automatyczną jasność. Jak przeglądam strony www to widać wyraźnie jak jasność ekranu się zmienia pomimo braku zmiany oświetlenia. Wersja Rom 2013023 Wysłane z Xiaomi
Lalo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Dzisiaj to zauważyłem. Mam jasność ustawioną na połowę skali i automatyczną jasność. Jak przeglądam strony www to widać wyraźnie jak jasność ekranu się zmienia pomimo braku zmiany oświetlenia. Wersja Rom 2013023 Wysłane z Xiaomi może czujnik zasłaniasz i odsłaniasz?
ario Opublikowano 6 Lutego 2014 Autor Opublikowano 6 Lutego 2014 Wydaje mi się, że nie. Telefon leży na biurku nieruchomo, oświetlenie biurowe. No nic, da się z tym żyć więc można traktować jako ciekawostkę Wysłane z Xiaomi
Lalo Opublikowano 6 Lutego 2014 Opublikowano 6 Lutego 2014 Wydaje mi się, że nie. Telefon leży na biurku nieruchomo, oświetlenie biurowe. No nic, da się z tym żyć więc można traktować jako ciekawostkę Wysłane z Xiaomi to jest problem, rom masz 5.0?
m4jor Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja mam to samo, jest jakaś na to rada? czy to wada telefonu czy softu
Rekomendowane odpowiedzi