Szczup Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 (edytowane) Witam, Na wstępie zaznaczę, że jestem totalnym laikiem. Chcąc zrobić swoją pierwszą aktualizację, pobrałem odpowiedni plik (xiaomi.eu_multi_HMNote3Pro_6.10.13_v8-6.0.zip), następnie z wbudowanej funkcji w telefonie uruchomiłem aktualizację. Wszystko przeszło bez problemu, niestety po każdej próbie odblokowania ekranu telefon przez 5 sek działa a później znowu się blokuje.. Czy może mi ktoś powiedzieć jak to naprawić albo jak wrócić do wersji sprzed aktualizacji ? Edytowane 1 Listopada 2016 przez Szczup
luki! Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. https://miuipolska.pl/instalacja-miui-2016-2/
luki! Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi