Skocz do zawartości
  • 0

Redmi 3s Prime lub lepsza alternatywa z gwarancją PL

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

od dłuższego czasu nosiłem się z zamiarem zakupu Xiaomi, a teraz sposobność finansowa zbiegła się w czasie z wejściem firmy do x-komu.

Na razie w ofercie sklepu najbardziej odpowiada mi 3s Prime (czyli 3s z 3GB RAM i 32 GB ROM) za 899 zł. Zastanawiam się jednak, czy za podobne pieniądze (do 1 tys) nie znajdę lepszego smartfona od Xiaomi np. na IbuyGou. Zależy mi na tym, żeby nie był zbyt wielki, miał pojemną baterię, sprawdzał się w zastosowaniach biurowo-socialmediowych (grać raczej nie będę) i miał gwarancję w Polsce (z tego co rozumiem, stosuje się to do Ibugou).

Jest za te pieniądze coś lepszego od 3s Prime, czy lepiej iść do x-komu? :) Z góry dzięki za pomoc!

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 1
Opublikowano

Ten sam model w ibg z gwarancją 2 lata jest za około 760 zl to się zastanów gdzie lepiej :D

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

• Like 1
  • 1
Opublikowano

IBG daje full gwarancję w PL we Wro, Geekbuying daje bez ekranu i płyty a reszta sklepów? Gearbest, Bangood i Ali i Goldwaya?

• 0
Opublikowano

Dzięki za odpowiedź @rubson, to rzeczywiście argument wart rozważenia :)

Interesuje mnie jeszcze sprawa rękojmi - czy mogę w przypadku telefonów z ibg składać reklamację w ten sposób, czy pozostaje tylko gwarancja, która nie zawsze będzie realizowana w Polsce? Z lektury innych wątków wywnioskowałem, że odsyłanie do Chin dotyczy tylko niektórych problemów w wybranych modelach - czy ktoś wie może, czy ewentualne reklamacje Redmi 3s są zazwyczaj realizowane we Wrocławiu?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...