A15 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Witam, Zaktualizowałem MIUI8, mam problem z ekranem blokady tzn. irytuje mi opcja która jest pod baterią taka jakby 4 listna koniczyna, tylko że bez łodygi. Umożliwia ona zmianę ekranu nawet jeśli telefon nie został odblokowany. Na próżno zmiana tapety, kiedy ona sama się zmieni po jakimś czasie, albo przypadkowym kliknięciu. Opcja dziennej zmiany mam wylączoną, przynajmniej tak mi się wydaje, ponieważ mam ją odznaczoną, ale nawet nie ma tam tych zdjęć które mam wybierając te opcje. W opcji motywy mam cały czas wybraną domyślną, pomimo że wybieram inną. Mial ktoś podobny problem? Temat do zamknięcia, jeśli ktoś będzie miał ten sam problem to polecam odinstalować w aplikacjach zmiany tapet, czy coś podobnego. Prawdopodobnie chiński dodatek.
luki! Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Chyba jestem już zmęczony... bo nie jestem w stanie Cię zrozumieć. Ty opisujesz swój problem czy poradnik jak go rozwiązać? Popraw tytuł na bardziej opisujący wątek.
zielonyBB Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Takie posty jak napisał A15 powinno się od razu wrzucać do kosza. Powód - bełkot.Wysłane z MI5 1
Bezimienny Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Pierw zadał pytanie bo nie wiedział jak to rozwiązać, jednak już po napisaniu tematu odkrył co jest problemem i edytował post podając rozwiązanie, trzeba tylko czytac ze zrozumieniem.
luki! Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Dobra nieistotne... Usuwam temat
luki! Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi