marcoo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Po otrzymaniu dzisiaj telefonu wgrałem polski rom, wg instrukcji - 2 razy , mam dalej kilka aplikacji chińskich - czy to mogę sobie spokojnie usunąć ? Jakie polecicie mi aplikacje na mi2s , wcześniej korzystałem z symbiana i nie za bardzo się jeszcze orientuję , przede wszystkim chciałbym wgrać jakąś dobrą nawigację , coś polecicie w tym kierunku ? Oprócz tego jestem otwarty na wszelkie ciekawe aplikacje
Lalo Opublikowano 13 Stycznia 2014 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Po otrzymaniu dzisiaj telefonu wgrałem polski rom, wg instrukcji - 2 razy , mam dalej kilka aplikacji chińskich - czy to mogę sobie spokojnie usunąć ? Jakie polecicie mi aplikacje na mi2s , wcześniej korzystałem z symbiana i nie za bardzo się jeszcze orientuję , przede wszystkim chciałbym wgrać jakąś dobrą nawigację , coś polecicie w tym kierunku ? Oprócz tego jestem otwarty na wszelkie ciekawe aplikacje Tak możesz je usunąć. Yanosik? Automapa? Mapy Google? Czy coś innego, dużo tego jest.
Rekomendowane odpowiedzi