Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam Obecnie mam HTC Desire Bravo z Andkiem 2.3.3 i mam problem z problem z małą ilością miejsca w pamięci, zresztą jak każdy użytkownik tego telefonu. Jednak mam inny problem, który mnie denerwuje, mianowicie oglądanie filmów na tym smartfonie. Kiedyś z wersją 2.2 jakoś tam udawało mi się oglądać filmy na odtwarzaczach w systemowej przeglądarce (głównie anime), jednak na niskiej jakości video, na wyższych się już zacinało. I moje pytanie jest takie, czy na Xiaomi Mi2S (który jest wiadomo szybszym telefonem) będzie się dało normalnie oglądać filmy i anime na odtwarzaczach jak Youtube, Jwplayer, sibnet, dailymotion i w wysokiej jakości? Jakie są wasze wrażenia?
kleryk88 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja mam Red rice czyli z założenia budżetowy telefon i wszystko śmiga filmy gry itp., przesiadłem się z samsunga wave s8500 i teraz dopiero wiem co to smartfon
Rejden Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wszystko chodzi bez najmniejszego problemu. 4x1,7 ghz, 2 gb ramu i grafika porownywalna z xboxa 360. Nie ma opcji żeby coś cielo!
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Korzystał ktoś na tym telefonie już z tych playerów jak JWplayer, dailymotion, sibnet? I naprawdę jest ok na wysokich jakościach? Różnica między 1 ghz a 4x 1,7ghz to musi być o wiele większa
Rekomendowane odpowiedzi